sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Happy Valentine's Day

Odotan jo innolla, että millasta ystävänpäivä hulinaa huomenna on koulussa! Saattaa olla spektaakkelimaista jenkkien tyyliin.

Mutta tähän viikonloppuun.
Lähin perjantaina McFaddeneitten (edellinen host-perhe) ja yhen niiden sukulaisperheen kanssa laskettelureissuun. Ajomatkaa oli joku puolentoista tunnin verran. Ne oli vuokrannu meille sellasen pienen talon paikasta nimeltä Packwood, mikä ei taida ees kartalla näkyä, oli meinaan sen verran pieni mesta. Viialakin on oikee metropoli verrattuna siihen. Tosin ei sillä mitään merkitystä ollut.

Perjantai-ilta meni vaan taloksi asettuessa ja kuulumisia vaihdellen, kun taas lauantaina päästiin jo lasketteleen. Lauantaina ei ollu rinteessä paljon yhtään laskijoita, koska ulkona oli about +10 astetta lämmintä ja lumi oli "hieman" märkää. Hyvin se suksi silti luisti, ja parempi vaan meille, kun ei tarvinnu hissijonossa odotella.


Iltapäivällä kun tultiin laskettelemasta sinne mökille/talolle, niin meillä oli sähköt poikki. Ja ei ihmekään, koska sinne ajellessa, tiet oli täynnä havupuiden oksia ja pieniä puita oli kaatuillu. Vissiin pientä tuulen poikasta ollu. Ei siinä sähkökatkoksessa muuten mitään, mutta se kesti vajaat 8 tuntia.. Jouduttii mennä ulos syömään siihen hikiseen kylään, johonkin paikalliseen pubiin! Hieno kokemus sekin! Ruoan jälkeen ku päästiin taas mestoille nii onneks tulikin sähköt takasin, ei tarvinnu elää koko iltaa ihan pimennossa.

Sunnuntaina aamulla lähettiin laskettelu keskukselle päin, mä en menny lasketteleen, mutta McFaddenit meni hetkeks aikaa. Mä vietin sillä välin laatuaikaa itseni ja iPodin kanssa siellä "kahviossa", (mikskä niitä nyt sit sanotaankaan.).


Kotiin pääsin joskus klo 14 aikaan, ja voi sitä ilon ja onnen päivää. Muuten siis kiva reissu, mutta noi ekan perheen pikkusiskot saa joskus mun sappinesteetki kiehuun.. Oh well.

Ihanata Ystävänpäivää kaikille! ♥

♥lla Vilma

3 kommenttia:

  1. Kivaa ystävänpäivää myös sulle vimpero! <3

    i

    VastaaPoista
  2. hehe :D jeejee kuvia taas. mitäs namia tossa vikassa kuvassa on?:p

    VastaaPoista
  3. Kiitsa! <3

    Siinä on mango smoothieta kermiksellä höystettynä! :p mmmmmmmm

    VastaaPoista