lauantai 5. helmikuuta 2011

Rodeo

Long time no see!

Morjesta pöytään! Elossa ollaan, vaikka onkin ollut pitkä tauko tällä puolella.

On ollu paljon häähumua ja suunnitelmia, koska Usa-sisko menee naimisiin ens kesänä. Ja sitten toisaalta taas ei oo tapahtunu mitään über jännää, niin ei oo ollu aiheita mistä kirjottaa. Tai sit oon vaan ollu laiska. Never know..

Tänään ollaan kuitenkin tehty paljon hääsuunnitelmia, jutellu Suomi-ihmisille ja ollut kattomassa rodeota! Tohon jälkimmäiseen sellanen pieni kommentti, että se oli ehkä Jenkeintä touhua mitä mä oon tähän mennessä päässy seuraamaan! Huh, rodeo mestassa oli about 3000 henkee katsomossa ja tunnelma oli niiin katossa! Muutama cowboy jäi härän jalkoihin ja runnoutu vähäsen, mutta mitään pahempaa ei sattunu, tällä kertaa. Oli kyl niin hauska kokemus et voisin toisenkin kerran mennä kattoon rodeoo, mutta ainakaan Yakimassa noita ei järjestetä kun kerran vuodessa. Kamera unohtu kuitenkin kotiin, kun en tiennyt, että mennään sinne suoraan muitten asioiden jälkeen, niin kuvamateriaalia ei oo, mutta kaikki voi toki vähän googletella! :D

Tää oli vaan tällänen pika moikkaus tällä puolella, mutta koitan lähiaikoina tehä sen USA-koti vol.2  -postauksen! I promise.

Tonne kommenttiboxiin voi myös laittaa muita postausideoita, mitä haluatte mun toteuttavan!

<3lla Vilma

6 kommenttia:

  1. Kui voit olla noin tonttu ettei sulla oo koskaa kameraa mukana MISSÄÄ! :D URPÅ!

    Edelleenki koulu, sit rotary-klubi, mäkkärien hintataso, yleinen kuva yakimasta. Eli siis onhan näitä, mut sä et vaa suostu toteuttaa mitää.... niiiii..

    <3 i

    VastaaPoista
  2. Ei oo kameraa, koska mua ei infota et minne me mennään ja millon!

    Koulusta ehkä teen ilman kuvia, klubista ehkä, mäkkäreistä en, yakimasta en, koska sä voit olla vieraileva kirjottaja huhtikuun jälkeen.

    VastaaPoista
  3. Jee siiistii. How coool! (vai miten se meni :DD)

    ps. oot tylsä

    VastaaPoista
  4. mikään ehdotus ei kans kelpaa nii :D mut joo koulusta ehdottomasti jotai juu! ja jotai mitä oot ostellu voisit esitellä myös :> t. munda

    VastaaPoista
  5. No ei kai ny! :D kai mä jotai yritän.. Koulusta voin tehä tekstiä + meksikaanivideot! :D SAIN Ne KONEELLE! Ja tänään otettiin uutta matskua ja ne käski näyttää ne videot mun Suomi-kavereille.

    VastaaPoista
  6. JEEEEEEEE :DD JOO MEKSIKO
    MATSKUA TÄNNE

    VastaaPoista