maanantai 16. elokuuta 2010

In this river

Haudi!

Tässä tulee nyt niiiiiin sekavaa tekstiä eri aiheista ja jutuista, mutta koittakaa pysyä kyydissä! ;) Eli esittelyvuorossa on ensimmäisen host perheen koti (osittain) ja mökki, viikonlopun tapahtumia sekä tän päivän seikkailusta jotakin pientä. Kuva materiaalia tällä kertaa kohtuu runsaasti, ettei mee pelkäks selittämiseks.

The 1st host home:












Siinä oli vähän kotia ulkopuolelta (perus jenkkityyliä) ja sitten pari kuvaa mun huoneesta. Muualta talosta en oo ehtiny ainakaan vielä ottaan kuvia, mutta saa nähdä myöhemmin jos ehtii ja muistaa niin voin täällä enemmänkin sitä esitellä.

Seuraavaks kuvia ensimmäisen perheen "mökiltä", joka sijaitsee vuorenrinteellä ja mistä on upee näköala alas
mielettömän kauniille joelle.

                          

                           

                           

                           

                          

Siinä oli mökki komeitten maisemiensa kera. Sisällä on vielä osa paikoista viimeistelemättä niinkun kuvista huomaa, mutta ei se lomailua estä. Seuraavassa kuvaryöpyssä kuvia joesta, mihin hullaannuin heti kun näin sen. Joten lunchin jälkeen lähdin itsekseni patikoimaan alas joelle, missä kului tovi kuvia ottaessa ja yksinkertaisesti nauttimalla maisemista!


                       


                        

                       

                        

                       

                       

Kun olin tarpeeks kauan ihastellut ja kuvaillut jokea, lähin patikoimaan takasin ylös mökille. Reissu koitu melko rankaks kun mittari näytti about +30 astetta, aurinko paisto kirkkaalta taivaalta ja edessä oli kohtuu jyrkkää ylämäkee. Sen selvittyäni ylös, mökillä olikin jo vieraat saapunu, John ja Jaana. Tosiaan Jaana oli suomalainen ja asunut 20 vuotta Jenkeissä, mutta hyvin se suomen kieli silti sujui! :P Oli mukava välillä jutella suomeks jonkun kanssa kasvotusten.

Mökiltä tultiin sunnuntai-iltana kotiin Vickin ja Chewien kanssa.
Tiedossa oli, että Vicki aikoo palata tänään maanantaina töihin ja mä jäisin yksin kämpille chillaileen ja ihmetteleen. Aamulla soittelinkin Suomeen skypen kautta ja muutenkin rentoilin koneen äärellä. Jim tuli ruokkiksella kotiin ja ehdotti, että voisin mennä erään toisen host äitini kanssa poolille, mistä hän oli torstaisissa partyissä puhunut. Suostuin, koska ei yksin kotona kököttäminen niin mukavaa ollutkaan.







Aluksi piti tosiaan vaan mennä poolille Karenin kanssa, mutta sitten hän halusikin näyttää mulle heidän asuinaluettaan, firman tiloja ja lopuksi pyysi jäämään niille illalliselle. Karen soitti Jimille ja asia oli sovittu. Kaiken näköstä siinä ehdittiin touhuta ja suunnitella tulevan varalle ja kivaa oli! Odotan jo seuraavaa juttua mistä ehdimme sopia! Ilmoissakaan ei ole pitelemistä, tänään oli parhaimmillaan about +100 Fahrenheitia, joka meinaa noin +38 Celsiusta! huh kuuma!! Siinä hetkeks aikaa luettavaa ja kateltavaa, kuuluillaan taas!
<3lla Vilma

4 kommenttia:

  1. Kiva 'kämppä' :D haha! ja noi maisemat mökiltä, i like <3

    ida

    VastaaPoista
  2. Kämppä kämppä :D olihan ne ihan kivat maisemat juu. siel oli muuten myös poron pääkallo siinä pihassa. se jaana löysi sen.

    VastaaPoista
  3. no eei, se oli ihan siisti:D unohdin vaan ottaa kuvan.

    VastaaPoista