lauantai 28. elokuuta 2010

Movin' on up!

Muutto olis huomenna edessä perheestä yks numero kakkoseen. Seuraava talo sijaitsee kuulemma totaalisen landella, eli sinne maissipeltojen keskelle mars!


Kamat on pikkuhiljaa takasin matkalaukuissa, vaikka kaikki ei niihin tosin mahtunut. Mistäköhän kumman syystä? :P Tänään illalla vielä tän ekan perheen kanssa syödään suomalainen illallinen (lihapullia ja perunoita) ja huomenna sitten uus perhe hakee mut ja mun roinat sinne maissipellolle.

Tiistaina alkaa mullakin sitten koulu ja olen erittäin innoissani... NOT! Ehkä päällimmäisenä tossa on syynä se, että se koulu alkaa JOKA aamu klo 7.25 ja herätä pitää melkeinpä kuudelta.. Turha tulla mulle vikiseen enää teijän kaheksan aamuista kun joudutte seittemältä herään (kerran viikossa ja kaikki ei ees ton vertaa, kröhöm)! :D Ja vielä miinuksena se kun joka päivä sitä koulua on klo 7.25-14.25, niin lukkari on joka päivä ihan sama.. yksinkertasta porukkaa kun eivät tajua tehdä samanlaista lukujärjestys systeemiä kun meillä (teillä) Suomessa!

                                                                    Kuva täältä               

Mutta asiasta avaruuteen, eli seuraavalla perheellä ei oo langatonta nettiä, niin saattaa tulla tätä päivitystä tänne vielä harvemmin mitä nyt, mutta eipä voi mitään.

<3lla Vilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti