tiistai 24. elokuuta 2010

Mökkireissu vol. 2

Mökkireissu oli mukava ja rentouttava ja näki taas paljon uusia ihmisiä ja osa oli jopa oman ikäsiäkin! :P Paikka missä mökki sijaitsi, oli vähän leirintäaluemainen, koska rakennukset oli ihan vierivieressä ja muutenkin fiilis tosi leirintäalue tyyppinen.

                                                Meidän mökki on toinen vasemmalta.

Alunperin Jim sano mulle, että matka Karenin ja Dougin mökille kestää about 4 tuntia, ja heti mietin et vois jättää menemättä ihan vaan ton pitkän ajomatkan takia.. Lopulta päätin kuitenkin lähtee mukaan, kun ei muitakaan suunnitelmia ollut. Ja voitte vaan arvata, että loppujenlopuks ajettiin sinne hevonkuuseen sellaset rapeet 6½ TUNTIA... joo kyllä puudutti! Matka venähti ihan vaan sen takia kun räpsin kuvia autosta sisältä käsin, niin eikös Doug saanu mahtavan idean ja se päätti pysähtyä joka mestan kohalla mistä sai hienoja kuvia ja siinä sitä tuli se 2½ tuntia lisää aikaa matkaan. Mutta kyllä tuli kivoja kuviakin sitten.



Lucy, toinen takapenkin terroristi

Million dollar way

Mä ja Karen-mama viivyttämässä matkan kulkua poseeraamalla tienvarressa.

Doug ja Karen

Perille päästyä laitettiin kamat paikoilleen ja alotettiin rentoilu! Ekana päivänä ei mitään kummempaa jaksettu touhuilla kun perille pääsykin vähän viivästy. Tokana päivänä veneiltiin, kokkailtiin ja syötiin hyvin. Lauantaina lähdettiin Karenin ja naapurin tyttöjen kanssa tuubailemaan, ja sekös vasta hauskaa oli! Vietettiin järvellä yhteensä neljä tuntia tuubaillessa, ja yksi tytöistä uskaltautu vesihiihtämään.


Eli tuubailu meinaa sitä, että veneen perässä vedetään tollasta kumirinkulaa ja siinä sit yritetään pysyä kyydissä. Oli meinaan kädet vähän hapoilla seuraavana päivänä. (Älkää huoliko, me otettiin rauhallisemmin kuin pojat kuvassa!)

Kuvia vähän mökistä ja mökkialueesta.




Dougilla asianmukanen rekkari: MR MOVE (omistaa kuljetusfirman)




Laivakoira-Lucy

Aikamoinen lintubongari? ;)

Viimesen illan auringonlasku.

Taisin kertoo hyvän vitsin :D

Se siitä mökkireissusta ja seuraavaa odotellessa!

<3lla Vilma

6 kommenttia:

  1. Katoin aluks et Lucy on tolla kettingillä kiinni 'laivassa' :D Kivoja kuvia! :)

    ida

    VastaaPoista
  2. Niimpä muuten näyttikin:D LOL

    VastaaPoista
  3. iihan tommosta koskimaisemaaa :DD mut oikeesti ekasta kuvasta tulee ihan vähän pälkäneen leirintäalue mieleen.....

    VastaaPoista
  4. Joo en mä oikeesti Jenkeissä oo, vaan Pälkäneellä! ;D

    VastaaPoista