keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Happy New Year!

...vähän myöhään, mut parempi sekin ku ei ollenkaan!

Uudenvuoden aattona lähettiin aamusta, heti kohta helvetin aikasin lasketteleen ja juman skega kun siellä oli kylmä! Mut niin uutenavuotena kuuluukin!

Illalla luvassa oli hengausta veljen tyttöystävän talossa nuoriso porukalla. Meitä oli siellä yhteensä ehkä 15 henkee ja hauskaa oli! Homma poikkes kuitenkin aika reilusti siitä, miten oon tottunu uutta vuotta juhliin Suomessa, mutta mitä muuta voi olettakaan? Oonhan toisella puolella maailmaa.. Pelattiin xboxin jotakin ihme peliä, syötiin paljon Jenkki-herkkuja (nomnom), juteltiin, tavattiin uusia naamoja ja tietenkin katottiin New Yorkin uudenvuoden laskentaa tms? Siinä sen illan kulku aika pitkälti oli ja mukava hengata saman ikästen kanssa!


Siinä oli koko illan kuva saldo, eli nihkeesti tuli räpsittyä, mutta näillä mennään.

Jollain tasolla tosi outoo sanoo 2011, mutta luulis siihenkin tottuvan! Toivottavasti tulee paljon uusia kujeita ja kokemuksia!
Sen verran voin ainakin kertoo, et huomenna teen jotakin uutta ja tapaan uusia ihmisiä, jotka liittyy vähä sinne pohjoisempaan Eurooppaan! ;) Saas nähä mitä ilta tuo tullessaan (ainakin vanhoja ihmisiä)!

Loppuun vielä, että 2010 oli tähän astisista, ehkä mun koko elämän erilaisin vuosi, oli paljon muutoksia ja uusia juttuja. Ja voin sanoo että tähän astisista myös ehkä paras vuosi ja vielä speciaalina paras kesä on ollu tähän asti kesä 2010!! Tänä vuonna vedetään siis vielä paremmaks!

<3lla Vimpe

4 kommenttia:

  1. toi wnb-mooses on ihanan hölmön näkönen :D haha

    i

    VastaaPoista
  2. se oli aika kolmen öön hölömö :D mutta sopiva moosen korvike! <3

    VastaaPoista
  3. mmh, meijän future home tuli banneriks ;)

    VastaaPoista
  4. Yeah buddyyy! :D Se oli vahan tossa ajatuksen takana, etta pistan noi tulevat huudit tohon nakyville!

    VastaaPoista