torstai 2. syyskuuta 2010

Finland - What's that??

Joo, törmäsin tohon otsikon kysymykseen koulussa EKANA päivänä... Kuin masentavaa? Selitin siinä sitten että, se on sellanen pieni maa Euroopassa nimeltä Finland.. Sille tytölle, mä oon kotosin Euroopasta, en Suomesta, koska Mikä se sellanen Suomi on?? Onneks se oli ainoo vastaavanlainen kysymys, koska kyllähän tollasiin hajoo pää :D Olis tyttöraukka kysyny edes, että missä se on, mutta ei - What's that?? :o 


Koulu on kohtuu erilaista kun Suomessa. Joka päivä lukkari on ihan samanlainen ja näkee oikeestaan koko aika samoja naamoja koska välitunnit on 5min ja niitten aikana ehtii tasan vaihtaa luokkaa. Kavereita en oo vielä oikeestaan haalinut, mutta isäntäperheet sano, että se ottaa yleensä sellaset pari viikkoo ennenkun niitä alkaa ilmaantua ja toivottavasti niin sitten tapahtuu!


Huomenna perjantaina ei oo täällä rapakon takana koulua, koska on Labor day. Ja huomenna tapahtuu jotain niinkin ilosta, että me lähetään nykysen isäntäperheen ja joidenkin niitten sukulaisten kanssa TELTTAILEMAAN, kyllä, kaks yötä teltassa, kivaa! Saa nähdä kuuletteko musta tän postauksen jälkeen, jos vaikka karhu, hyeena tai vaikka mountain lion on syöny mut (noilla kaikilla mua on peloteltu, että niitä on paljon täällä!!) sillä backpacking reissulla! :D Joten MOI ja kuuluillaan vielä jos oon elossa..


<3lla Vilma

2 kommenttia:

  1. no mut TSEMII! ja hei jos törmäät leijoniin yms. niin koita ainaki saada kuvaa niistä :)

    ida

    VastaaPoista
  2. Joo ei tuölu jellonia vastaan, mutta naapurissa asu laama:D

    VastaaPoista