perjantai 17. syyskuuta 2010

Reissunpäälle

Tänään on ollu ihmeellinen koomapäivä, koko aika on väsyttäny ja ollu ihan letku olo! Ei niin hyvä juttu ajatellen sitä, että huomenna pitäis herää klo 4.30 ja valmistautua Kanadaan lähtöön. Ja se reissu tulee oleen kuulemma väsyttävä, sillä aamusin herätään aikasin ja illat riehutaan ja nukkuun mennään myöhään! Täältä tullaan pirteänä ens viikkoon!! Kanadassa on siis orientoitumis viikonloppu meijän Rotary piirissä oleville vaihtareille ja Rotareille (ei kaikille, spessuille vaan).

Tähän päivään.. Meillä oli koulussa assembly (en oo jaksanu vaivautua kattoon että mitä se meinaa mutta anyhow) missä oli jotain niin true-jenkkiä se meno että naureskelin ittekseni siellä katsomossa!! :'D Eli koko koulu kokoontu jumppasaliin ja sit siellä koulun (oppilas)presidentti jotain höpötti tervetuliaisiks ja heti seuraavana kaikki nousi seisoon ja kädet sydämelle ja sit ne luritti sen tarinansa katse kohdistettuna USAn lipulle. En oo vielä ihan saanu kiinni että mitä ne sen aikana höpöttää, joten mä yleensä vaan hillun sillon jotain omiani. Ja toi homma tapahtuu ainakin kerran päivässä, huoh. Ja kaiken ton jälkeen oli vuorossa cheerleader esityksiä (ne oli aika fail), sit jokaisen ikäluokan jätkien esitykset ja me juniorit oltiin aika hyviä, mutta niinkun muutkin sano: SENIOR POWER, eli seniorit vei voiton! Sitten siellä oli myös koulun bändi ja ne siellä rummutteli ja soitteli torvee ylä parvella. Siinä oli varmaan kohokohdat moisesta assemblystä (=kokoontuminen, vaivauduin tsekkaan asian). Unohdin mainita, että myös koulun jenkkifutis joukkueen juipit kävi siellä fiilistelemässä kaikkien edessä, koska niillä on tänään illalla peli. GO RED DEVILS GO!!

Meijän koulun logo tai maskotti tms vastaava.

 Ja saatiin tänään koulukuvat ja ID-kortit, enkä tiedä missä ne pitää maksaa ja miten koska mukana ei tullut laskua, enkä tietty muistanu sitä kysyä... kaikki aikanaan.

Olipas aika moista selitystä, mutta nyt meen juustomakaronille ja sitten Billin luo yöks ja aamulla Kanadaan! Kuuluillaan! <3

<3lla Vilma

2 kommenttia:

  1. olen kade, haluun myös kokee tollasen assemblyn! :-----D

    VastaaPoista
  2. Haha, lol! :D en muistanu et oisin kirjottanu tätä postausta ja luin tätä äsken ihan et WOOT kukamitähä! ja siel assemblyssä viel ku yks juniorijätkä teki sellasen hienon dance muuvin nii jengi siel eturivissä nousi puoliks seisoo ja laitto nurkin suun eteen ja veti sillee WOOOUU!! you know ;) perus jenkkiä.

    VastaaPoista