tiistai 28. syyskuuta 2010

Hermot menee!

Alotin tossa äsken tekeen uutta postausta tän hetkisestä asunnosta ja sen ympäristöstä, mutta voi jorma sentään kun ei voi asiat koskaan toimia!! Eli äsken räpsin kuvia täältä ympäriinsä ja yritin ne laittaa tällä kertaa koneelle, niin eipä tietenkään onnistunut! Kun laitoin kameran muistikortin koneeseen niin kone ei löydä sitä korttia, enkä muutenkaan oo mikään tekniikan ihmelapsi, joten en saanu kuvia koneelle enkä parempaa postausta teille..

Jokatapauksessa, tänään pääsin livistään koulusta aikasemmin, koska meillä oli poikkeuksellisesti Rotary meeting jo klo 12 toisen klubin kanssa. Meeting pidettiin markkina-alueen lähellä ja sen jälkeen mentiinkin Jimin kanssa kierteleen sitä itse aluetta. Rundi oli nopee ja sellanen läpijuostu, koska pääsen sinne lauantaina uudestaan ja jee, pääsen jopa niihin laitteisiin! :D Eli pieneen maailmanpyörään ja possujuniin sun muihin hurjiin.

Hauskaa viikkoo teille ja mä alan odotteleen Gleen alkua (jossa Chuck Bass ei näyttele!!).

                                  Kuva


<3lla Vilma

6 kommenttia:

  1. No näyttelee tai ei! :D haha. ei oo niin hirmu nuukaa!?

    tee arvaa kuka

    VastaaPoista
  2. no väitit ihan tosissas! :D lol.
    tee en arvaa, tiedän.

    VastaaPoista
  3. no luulin niiin.....

    tee tiedät kuka olen

    VastaaPoista
  4. Lol, pakistanilaisella aksentilla.

    VastaaPoista
  5. Mooi Vilma! ::) Löysin itseni seuraamaan sun blogia kun vaihhoin tänne bloggeriin. oon ite lähös keskiviikkona. Ai sä menit rotateilla! Mulla oli koko ajan muistissa et oisit menny YFUlla mut se oli sitte kait lotta.
    jeeeeeeeeeeees.

    VastaaPoista
  6. Jooo mä tulin Rotareitten kautta ja Lotta meni YFUn kautta. Vähän sun lähtös on myöhään! ;o

    VastaaPoista