maanantai 27. syyskuuta 2010

It's getting hot in here!

Haha, värjötelkää te vaan siellä Suomessa kylmissä +5 asteen oloissa! Täällä oli meinaan tänään sopivat +28 astetta, kyllä kelpaa! :D Ei vaan, jos totta puhutaan niin mä odotan jo aika paljon syksyä ja syksyvaatteita. Eiköhän sekin aika sieltä kuitenkin vielä tuu.

Tällä hetkellä istuskelen yksikseni kotona, kun mama ja tytöt lähti Seattleen lääkärikäynnille ja papa on jossakin kokouksessa. Mäkin olisin päässyt mukaan Seattleen, mutta Monique päätti ettei ota mua mukaan, koska mulla on huomenna Rotary tapaaminen. Huominen tapaaminen on kuitenkin erilainen kun yleensä, koska se on kahden eri klubin yhteis kokous ja me mennään huvipuisto/markkina mestaan, mikä on täällä Yakimassa 2 viikkoo. En siis tiedä tarkkaan että mikä toi paikka on, mutta huomenna se selviää. Toivottavasti on yhtä hauskaa niinku kokuksissa täällä yleensäkin! :P Ainiin, se pääasia, eli pääsen lähteen koulusta aikasemmin ton kokouksen takia, JEE!

Torstaina olis koulun jälkeen kampaaja(!!!) AH. Ja samaisena päivänä on vanhemman host-siskon synttärit (joita ollaan jo 2 viikkoo juhlittu ja voi tota lahjojen määrää!). Viikonlopuks tänne tulee Seattlesta paljon sukulaisia juhliin Hannahin synttäreitä ja mennään myös porukalla sinne markkinoille/huvipuistoon. Mulle on myös langetettu hieman paineita, koska lupauduin leipoon Hannahille kakun!! Ei vaan, ei oo ees paha, koska nää tyypit ei stressaa mistään, eli jos kakku maistuu pskalle, niin se on sit voi voi.. :P

Ja äiti, kun sä oot kyselly että oonko oppinu täällä uusia sanoja niin olen: grave=raastaa (juustoa). Tyytyväinen? :D

Ps. tänään ne meksikaanit päätti lähtee matkalle Eurooppaan, koska siellä on niin alhanen juomis-ikä (usaan verrattuna), lähinnä Italiaan, koska Camilla kerto että siellä saa 16 vuotiaana juoda! :D Voi meksikaanit sentään.

<3lla Vilma

1 kommentti:

  1. Moi!
    Kyllä sun kelpaa olla siellä lämpösessä,aivan kateeks käy,mä en yhtään välittäis koko syksystä ja talvesta.Ois vaan ainainen kesä,nauti vaan siitä,on se paljon mukavampaa kun vesi ja räntäsateet.
    Ei muuta kun hyvää jatkoa sulle sinne ja pärjäile.
    T.Pappa

    VastaaPoista