torstai 14. lokakuuta 2010

Ei pahalla, mut tahallaan.

   Tänään koulussa oli junioreille tarkotettu PSAT -koe. Ja on siis harjotuskoe jostain collegeen liittyvästä kokeesta. Siellä sitä väkerrettiin vähä reiska kolme tuntia jääkylmässä salissa, epämukavissa pulpettisysteemeissä. En oikeestaan edes tiedä miks mä osallistuin siihen, koska se ei vaikuta mun tulevaisuuteen mitenkään ja toiset vaihtaritkaan ei tehny sitä. Apinaa on taas koijattu!
   No heitin taas lekkeriks ja tein koko kokeen ihan läpällä! Osioita oli 5 ja kaikkiin muihin oli aikaa vastata 25minsaa paitsi vikaan osioon 30min. Aiheina oli lukeminen, kirjotus ja matikka, ja kaikki tehtävät oli monivalintakysymyksiä. Vähän lisähaastetta toi se, kun sanat oli jotain niin ufoja, että niistä ei pystyny edes arvaan mitä ne olis voinu olla joten ne kohdat sitten lottosin eli heitin munkilla. Matikkaosiossa sai käyttää jopa laskinta ja niistä suurinosa oli (tai vähintään musta tuntu siltä) kohtuu helppoja ja luultavasti meni ihan mukavasti. Tuloksia en ehkä halua kuulla, mutta jokatapauksessa saan ne käsiini vissiin joulukuun puolivälissä! Jaiks!
  
   Huomenna on ONNEKS vika koulupäivä mun osalta tällä viikolla, koska perjantaina aamulla lähetään kohti Seattlee! Monique oli luullut et meillä ei oo koulua tänä perjantaina, ja suunnitellut koko reissun Seattleen ja sitten mä tuun ja valaisen sitä et, mamma hyvä kyllä meillä vaan on koulua perjantainakin. Mut eihän se oo niin nuukaa. Toisaalta olisin halunnu perjantaina mennä kouluun, koska sillon olisin voinut osallistua spirit-viikon pukukoodiin, eli mustaan! :D Ja sillon on pepassembly ja kaikkee muuta jännää Homecomingin takia, mut ei voi mitään.

   Taa on nyt vahan janna tilanne, koska kirjotan tata loppuun koulussa CWIn tunnilla. Siksi, koska eilen illalla katoin sahkopostia tai jotain vastaavaa, niin yhtakkia mun lapparin hiiri, se flatscreen hiiri meni rikki!! Toi on niin mun tuuria... tanaan vien koneen sit korjaukseen, mutta jos se maksaa enemman ku laki sallii niin sitten ostan irtohiiren.

<3lla Vilma

2 kommenttia:

  1. En siis edes jaksanu harkita korjausta, vaan menin ja ostin uuden PINKIN hiiren :) vähän kyl ärsää kun ei toi hiirihiiri wörki! >:( mitenköhän se meni rikki. Voisitki kysyy isiltä et kauan tässä vempeleessä on takuu, jos ehtis vielä ens vuonna kun tuun kotiin..

    VastaaPoista