maanantai 11. lokakuuta 2010

A thousand miles.

   Eilen juttelin äitin, isin ja Idan kanssa Skypessä ja kun maissipellot vei yhteydet, niin jatkettiin mesessä. Isi kysykin sen kysymyksen, että onko mua vielä ahdistanu täällä olo. Muahan ei siis oo tää koko 2 kuukautta ahdistanu, vaan aika ajoin tulee pieniä puuskia! Vastasin isille kieltävästi. Iltapäivällä kuitenkin yhtäkkiä iski ihan mieletön koti-ikävä ja ekaa kertaa se kirottu fiilis, että haluan kotiin, Suomeen. Halusin kotiin niin paljon, että olo sisällä tuntu tyhjältä ja se sattu! Ajattelin vaan että se on jotain ohimenevää niinkun koti-ikävä on ollut täällä aikasemminkin. Mutta tänään aamulla heräsin ja sama paska fiilis edelleen... Voisinko ottaa ekan lennon Suomeen? Voisinko millään?
    No en hypännyt aamulla vielä Alaskan airlinesin kyytiin, vaan host-maman repsikan paikalle ja suuntana koulu. Siellä pyöri samat ajatukset päässä kotiin pääsystä ja siitä miten olis paljon kivempaa mennä nyt kotiin, koska kaikki siellä on niin tuttua ja turvallista. Olin puoli päivää naama norsunperseellä ja mikään ei kiinnostanu, ja kaiken lisäks unohdin lunchini kotiin, eli nälkäkin oli! :D Jossain vaiheessa kemian tuntia olo helpotti ja enää en niin kovasti halunnut enää lähtee kotiin. Onneks.
   Vihaan sitä tunnetta niin paljon, että ei mitään rajaa! Ihmis-ikäväkin (jaa niin mikä?? :D) on mukavampi tunne, koska sitä voi helpottaa soittamalla, laittamalla viestiä tai jotain muuta niihin ihmisiin liittyvää puuhaa. Mutta mitäpä teet sillon kun mielessä pyörii oma koti, tuttu koulu, tutut maisemat ja se vapaus liikkua itsenäisesti paikasta toiseen, muista ihmisistä riippumattomana? Milläs taiot tollasen olotilan pois? No jotenkin onnistuin sen tänään taikoon pois, mutta voin vaan lyödä vetoo, että jossain välissä se iskee vielä kolme kertaa lujempaa ja sillon on pidättelemistä ettei ms. Salminen hyppää koneeseen ja kohti Suomenmaata! Huhhuh.. halusin vaan jakaa eiliset fiilikset! Luultavasti tää on ihan normaalia, joten äiti, älä panikoi!


   Mutta jotain muutakin kerrottavaa, huomenna mulla on koulussa joku ASVAB -testi, jonka kaikki juniorit tekee. Se on jollain tasolla USAn armeijaan liittyvä, mutta sen lopputulokset kertoo että mihin ammattiin sopii ja jotain muuta vastaavaa. Keskiviikkona taas on PSAT -testi, myöskin junnut tekee sen. Se on collegeen valmistava testi ja jos saa tarpeeks hyvät tulokset (joo, ei pelkoo mun osalla!) niin pääsee joihinkin tiettyihin collegeihin. Pääasia on ehkä, että pääsen oleen tunneilta pois ja voin väsäillä läpällä vähän noita testejä! ;) 
   Kohta painun nukkuun ja aamulla taas herätys turhan aikasin, mut nauttikaa te LOMAsta!! (Oon katkera, todella katkera!!)

EDIT:    ROOSA, onko nyt parempi?? ;)

http://www.youtube.com/watch?v=JegKrRWWZfU    joo toi linkki ei näytä nyt yhtään siltä kun halusin, mut whatever!

<3lla Vimpe

10 kommenttia:

  1. Ihana lukea sun blogi-kirjoituksiasi - oikeesti,
    vaikkakin niissä olis ikävän sävyjä ;) <3
    Annetaan komeesti turpaan kaikille ikävä-fiiliksille !!!! Uutta matoa koukkuun ja nenä kohti taivasta, muttei tietysti liikaa, you know!
    Muista Vilma aina se, että me kaikki ollaan todellakin ylpeitä sinusta ja sun rohkeudestasi valloittaa maailmaa! Vielä mummonakin jaksat ja varsinkin silloin jaksat muistella Yakima-elämää kaikkine tunnemyllerryksineen :)
    äippähalauksin <3 <3 <3

    VastaaPoista
  2. Heiiii oisko kappalejako mitään?;D Mut koita sinnitellä siel, kummiskin nii paljon hyvää edessä siel vielä :) Voin muuten paljastaa sen mun "yllärin" sulle tässä lähiaikoina ;) älä odota liikoja kuitenka!:DD terkkuja mirdeltä ja pistä viestiä ku oot koneella tänää!

    VastaaPoista
  3. mutsi oikein repäs ja kirjotti OMIN AVUIN sulle! jeee, go mama ;)
    ja oon huomannu muuten et sä teet KOHTUU paljon asioita läpällä ja säkällä, haha :D go girl.

    ida

    ps. ei mullakaa mitään lomia ole, ainoastaan etäopintoja <3

    VastaaPoista
  4. Perseeseen kaikki kappalejaot!! :D oot oikee kirjotusnatsi! Voin laittaa täysin sen piikkiin et en oo ollu äikäntunneilla puoleenvuoteen öbaut. tosin en osaa käyttää sitä muutenkaan! :D Voi vide, unohdin sen yllärin ihan totaalisesti! mutta innolla odotan. Kerro mirdemamalle terkkuja takas! :) Oon nyt koneella, mutta sä tuskin haluat saada tällä hetkellä viestiä multa! :D Kuuluillaan huomenna.

    VastaaPoista
  5. Kiitos äiti! <3 Yritys on kova sinnittelyn suhteen!! Tänään ei ollu ikävä Suomeen, mitä nyt en enää laske kun ajattelen joka toinen sekunti suomee, mutta! :D Ja viime yö oli kolmas yö peräkkäin kun näin sellasta unta, että pääsin viikoks Suomeen käymään.. Kuuluillaan! <3

    VastaaPoista
  6. Äiti repäs! :D
    No paras tulos tulee ku tekee vähä läpäl ja säkäl! :'D paitsi matikassa......... nyt meen kattoon Gleetä missä on CHUCK BASS!! ;D MOI! <3 terkkuja iskälle!!

    VastaaPoista
  7. voikko jo unohtaa ton chuck jutun?! :D haha. rosamunda ja rosamundan kappalejaot, lol? :DD

    VastaaPoista
  8. ehkä pikkuhiljaa! ;D no se on joku pilkun... viilaaja.

    VastaaPoista
  9. Ooh teit kappalejaon ja vielä oikeinkin<3 I'm proud :)

    VastaaPoista
  10. se olikin seuraava pelko, että menikö oikein toi jaotus! :D

    VastaaPoista