maanantai 4. lokakuuta 2010

Dinner-partyyy!

Kamera kadoksissa! Ida huhuu, tsekkaatko jätinkö mun pikkukameran kotiin, koska en löydä sitä mistään. Ja siks etin sitä, koska mun piti väsäillä video-postaus :D

Viikonloppu olikin sitten kiireisempää sorttia! Perjantaina menin saksalaisen vaihtarin, Lean ja sen host-siskon Tracyn kanssa kattoon Jenkkifutista. Red devils (meijän koulu) vastaan Huskies. Itse pelihän on kohtuu tylsää, ja vielä vähän tylsempää kun en satu säännöistä tietään yhtään mitään. Mutta se sosiaalinen puoli siinä hommassa on ihan hauskaa! :) Hävittiin täpärästi 13-16, Huskies on kuulemma aika kova, mut ei me pahasti hävitty! Tänään matikantunnilla kuulin, että poijjaat on käymässä vähän hitaiks, siitä johtunee viime aikaset häviöt? Mutta onneks meillä on JJ (!!) se on porukan pelastus! ;)

Perjantaina myös oli meille rantautunu mama-Monin sisko perheineen, äiti ja toisen siskon 2 lasta! Voi että mä niin tykkään noista sukulaisviikonlopuista... Muksut oli 7-14 vuotiaita ja sitä rääkymistä ja meteliä aamusta iltaan, ei pysty kykeneen ymmärtää! Lauantaina mentiin samalla köörillä Yakima Fairiin, eli se oli sellanen markkinat + tivoli meininki ja porukkaa riitti! Kävin mäkin testaan paikallisen karusellin :D Fairissä vietettiinkin about 6 tuntia ja sieltä mentiin johonkin Meksikolaiseen syömään (alkaa tulla meksikolainen ruoka pikkuhiljaa korvistakin ulos) ja vihdoin kotiin!

Sunnuntaina sukulaiset onneks lähti kotiin ja oli pitkästäaikaa mukavan rauhallista kotona! Yhen maissa Carter, nuorisovaihto asiamies, nappas mut ja Itävaltalaisen Sebun kyytiin ja mentiin tekeen omenasiideriä eli mehua jonnekin päin Yakimaa. Siellä olikin muutama tuttu naama mm. Lea, Tracy ja niitten vanhemmat. Siellä oli naposteltavaa ja mehun puristusta ja purkitusta. Reenasin myös loistavia saksankielen taitojani! :D Joo älkää liikoja odottako. Mehumestasta Carter vei mut suoraan jollekin Moniquen kaverille, siellä oli Dinner-partyt. Illan aiheena oli se, että tyypit oli käyny ostaan Farmer's marketista jotais tuotteita ja tehny niistä jonkun ruoan ja sit äänestettiin voittaja. Ruokalajeja oli miljoona tarjolla ja kaikki oli tosi hyviä! Ruoat oli lähinnä kasvis ja juustopitosia koska kaikki aineet piti tosiaan sieltä Farmer's marketista hankkia. Maha täynnä tultiin kotiin illalla ja läksyjen kimppuun! Oli muuten himohyvää omenamehua mitä tehtiin sunnuntaina, normaalisti en oikeen omppumehuista tykkää! namiskuukkeli.
Morjenttes ja terkkuja KUUMASTA Yakimasta! ;)

<3lla Vilma

2 kommenttia:

  1. kuinka yllättävää et SÄ oot hukannu jotai :) mut ei se kamera kotona oo, oon kohtuu varma et pakkasit sen mukaan.

    VastaaPoista
  2. siis mähän en juurikaan koskaan hukkaa mitään!! mut oujea löysin sen. se oli jossain tosi perällä mun repun sisätaskussa.

    VastaaPoista