torstai 7. lokakuuta 2010

Terkut tällä kertaa Sveitsistä!

       ...en tosin itse oo Sveitsissä tällä hetkellä. Kiitokset äippä kortista! :) Jostain kumman syystä posti tulee Sveitsistä kolmessa päivässä tänne Jenkkilään, kuten Suomesta kestää 1-2 viikkoa!
       Host-mama nappas postin mukaan tänään automatkalla, ja sieltä se ilosena kiikutti mulle kortin. Luin kortin ja vähän myhäilin ittekseni, en kommentoinut asiaa host-mamalle tai -siskoille millään tavalla tai sanallakaan. Tuijotin vaan autonikkunasta ulos ja olin sisäisesti onnellinen. Kahden minuutin päästä vilkasin Moniqueta ja sitten se katto mua vähän varovaisen näkösenä ja kysy: "Are you okay? Is everything fine?". Varmaan ajatteli, että voisin olla haikein mielin saatuani postia Suomesta (oikeastaan Sveitsistä), niinkuin ehkä ekalla kerralla tapahtui... Sanoin olevani kunnossa, kaikki on hyvin ja että moinen posti vaan tekee päivästä paremman ja tulee parempi fiilis! (: Sitten kerroin kortin sisällön ja Moniquekin uskaltautui olemaan rennompi, miettimättä oonko okei vaiko en. Eli tiivistettynä, on aina kiva kun siellä postin seassa on jotain pientä mullekin sieltä Atlantin oikealta puolelta!! Kiitos kiitos kiitos! (: Mäkin oon miettiny että voisin sinne päin jotakin perinteistä kirjettä väsäillä joillekin, mutta saa nähdä toteutuuko toi suunnitelma koskaan! :P
       Oltiin tänään Moniquen kanssa hemmottelemassa itteemme manikyyrissä ja pedikyyrissä, sillä välin kun tytöt oli laulu harjotuksissa. Pääsin vihdoin eroon niistä kamalista vauvanvaaleenpunasista kynsistä ja tilalla on ah niin turvalliset valkoset!
       Huomenna on mun suureks onnekseni perjantai ja on taas lähempänä niitä unelma pitkiä yöunia kun vikonloppu tulee! Huomenissa meen ehkävissiinluultavasti Moniquen ja sen kaverin kanssa johonkin Gallerian avajaisiin ja sieltä kotiin viettään leffa-iltaa. Lauantaina on luvassa perheen kolmella vanhimmalla naispuolisella henkilöllä kulmakarvojen vahaus ja sen jälkeen mama lupas viedä meijät tytöt vähän shoppaileen, ja ei hätää!! Tällä kertaa aion panostaa sinne Suomeen lähetettäviin tavaroihin! ;) We'll see how I'm gonna surprise you guys! (Ida, älä odota suuria! :'D)
      Ja päivän kohokohtana löysin mun pikkukameran!! Olin happy man, koska en halua että kukaan random heppu olis nähny sitä kuvasisältöö siinä kamerassa! :D Liian rankkaa materiaalia ulkopuolisten silmille.
      Yakima kiittää ja kuittaa! PUS! <3
PS. Tänään tuli 2 kuukautta täyteen USA elämää! WUHUU.

<3lla Vilma

6 kommenttia:

  1. Nyt on kuule paljon pelissä! :D odotukset korkeella jne jne. ;)

    tiedät kyllä kuka <3

    VastaaPoista
  2. PYH! älä oikeesti odota kovia, on niiin vaikee ostaa toiselle mitään.. mutta yritän. ja sit lähempänä joulua! lähinnä iskällle meen shoppaan huomenna. PAITSI jos kerrot exact mitä haluat, se on asia erikseen.
    PS. oot varmaa ainoo joka lukee tätä :D välillä tuntuu et kirjotan tänä itelleni, koska kukaa ei kommentoi, paitsi sä. TACK.

    tiedän kyllä <3

    VastaaPoista
  3. kyllä muutkin lukee. äiti vaan ei osaa kautta jaksa kautta pykee kommaan sulle :D (wink wink äiti) koska se kuitenki aina lukee nää kommentit :D ja rosamunda vaan on laiska<3

    VastaaPoista
  4. Nojoo, mut se tuntuu siltä et kukaan ei lukis, koska kukaan ei kommentoi. Mut täytyy sit vaan uskotella että lukee! :D

    VastaaPoista
  5. Halooooooo o Vilma! Käyn joka ikinen päivä lukemassa blogia - jos ei ole mitään uutta, niin luen vanhoja!!!! Sorry, kun en ole ymmärtänyt kommentoida aikaisemmin, mutta lupaan parantaa tapani;) Joko muuten olet kirjoittanut Joulupukille lahjatoiveesi? Jos vaikka voitaisiin olla välikätenä vaikka postituspuuhissa!!!
    terveisin tyttärestään ylpeä äiti

    VastaaPoista
  6. No hyvä sentään! Taisin kertoo tänään aamulla teille mun toiveen, eli voin ostaa itelleni täältä sen iPodin ja UGGit niin se riittää. Tehän ne kuitenkin maksatte! ;) Mutta ehkä joku fazerin sininen + ruikkari -paketti vois tehä terää!

    VastaaPoista