torstai 14. lokakuuta 2010

West coast customs!

   Huomenna aamulla lähetään the McFaddenin poppoolla kohti Seattlee. Saattaa tulla hermoja raastava reissu kun hengaan reilu pari tuntia takapenkillä kahden kohtuu vilkkaan nuoren neidin kanssa... Koitetaan kestää! :p Eipä tässä kummempia, musta kuuluu seuraavan kerran varmaan sunnuntai-iltana, eli teijän maanantai-aamuna! Hasta luego!


<3lla Vimpe

4 kommenttia:

  1. Heippa Vilma! Onhan nuo maisemat siellä vähän toista kuin täällä Kaapelissa!!!Täällä on tosi pimeää ja autot on ihan pask..ia kun kura lentää, että nauti sinä tyttö olostasi siellä maailmalla. Me pestään täällä autoja...Ajatella, että yli 2kk jo mennyt, koita kestää koti-ikävä, aika kuluu kuitenkin tosi nopeasti. Be a good girl!
    <3 terveisin Tarja

    VastaaPoista
  2. Moi! On kyllä vähän eri luokkaa kun siellä koti kulmilla! :D Itseasiassa tässä kun istun keittiössä ja katon ulos, niin näkyy vaan tummaa taivasta vasten kaikki kapungin valot, näyttää hienolta! Kyllä se aika vaan menee nopeesti, ja varsinkin kun on vielä kaikkee uutta ja jännää ollut.

    VastaaPoista
  3. Niin ja piti kysymäni vielä, että joko jakkupuku istuu kuin toinen iho ;)? Terveisiä meiltä kaikilta!! T.Tarja

    VastaaPoista
  4. No kyllä siihen alussa ihan tottu, mutta nyt oon taas jättäny sen kokousten ajaks kaappiin lojumaan kun ei aina nappaa käyttää sitä! ;D Terkkuja takasin! :)

    VastaaPoista