lauantai 20. marraskuuta 2010

Matkalaukkuja ja poreallas

   Päässä lyö vaan tyhjää, mutta silti pitäis jotakin kirjottaa. Sormetkin on niin jäässä ettei ne taivu näppäimistöllä, täällä päin kattokaas kun ei taloja lämmitetä!
   Hrr. Juteltiin eilen koulumatkalla maman kanssa talvesta ja sen kylmyydestä. Täällä tulee kuulemma talvista todella kylmiä ja tottakai sit kysyin, että mikä se todella kylmä on? Mama: "No kylmimmillään täällä on about +15 fahrenheittia". Mä sitten fiksuna tyttönä kaivoin puhelimen ja katoin muuntimesta, niin voi jumalaare, se on about -10 astetta! :D Pakkohan se oli sitten vastata että ei se sellanen pakkasmäärä ole MITÄÄN verrattuna Suomen oloihin talvikuukausina.
   Nyt täälläkin on alkanut sen verran viilenee, että on pakko takkia käyttää. Ja koulussakaan kauheen moni ei enään kulje shortsit jalassa... joo sitä näki vielä tossa viikko pari sitten.

   Torstaina oli taas erittäin toivottu vapaapäivä koulusta, koska oli joku ihme konferenssipäivä systeemi? Otin kaiken irti kouluttomuudesta, nukuin pitkään, tein jouluostoksia ja sattumalta näin paria kaveria. Kivoja tollaset vapaapäivät keskellä viikkoo, paitsi perjantaina sit vähän kostautuu, kun tuntuu ihan maanantailta.
   Melkein kaikki lahjat sain torstaina ostettua, paitsi parin vaativan plikan ja Mooseksen liikettä en itekseni pyöriessäni löytänyt. Huomenna asia kuitenkin korjaantuu, koska mennään maman ja tyttöjen kanssa tekeen lisää jouluostoksia ja saan itekkin ostettua ne viimeset rippeet.
   Täällä ei oo kyllä (ainakaan mulla) minkäänlaista joulufiilistä vielä koko kylässä, ja suurin tekijä on ehkä se, että nurmikot vihertää ja maassa ei oo lunta! Kaupoissa on toki ollu jo hyvän aikaa joulutavaraa myynnissä mutta ei se paljoo vaikuta. Joulutorttuja ja perunalaatikkoo saa kyllä lähettää jos joku haluaa, mieluusti otan vastaan!

   Tänään olin ahkera ja kaiken kuulumisten vaihtojen jälkeen menin ja tein perisuomalaista kaura-omenapaistosta! Nams, se ei kyllä jostain syystä maistunu ihan yhtä hyvälle kun koti-Suomessa, mutta hyvää se silti oli! Sanni tänään kertokin, että siellä tehään jo joulutorttuja ja me ollaan vasta omenapaistos vaiheessa, täällä ollaan aina myöhässä..
   Olin myös oma-alotteinen ja edesautoin ens viikon urakkaani sillä, että alotin pakkaamisen! Joo kyllä, aika on mennyt niiiiiiin nopsaan, että edessä on jo eka "oikee" perheenvaihto! Vähän on suru puserossa sekä mulla, että The McFaddeneillä, mutta pakko se on. Perhettä vaihdan siis luultavasti 1.12.2010, keskiviikkona, mitä en ite pidä hyvänä vaihtopäivänä, mutta se on ainoo, mikä sopii aikatauluihin. On meinaan hankala mennä keskiviikko-iltana seuraavaan perheeseen, ja yrittää purkaa illalla kaikki kamat, järjestää ne paikoilleen, totuttautua uuteen kämppään ja olla seuraavana koulupäivänä valmis ilman ongelmia. Kai se tuo omat jännityksensä vaan siihen seuraavaan päivään?
   En kyllä ihan vielä osaa järkeillä, että millä ihmeellä kannan osan tavaroista Kleinien taloon, koska tänään pakkasin toisen matkalaukun ja se on jo melkein täysi. Se laukku sisältää puolet vaatteista ja kolmet kengät.. Toiseen laukkuun pitäis mahtua loput vaatteet, laukut, kengät, kaiken maailman paperit, tietokone, ja kaikki muu mahdollinen omaisuus. No ei stressata sitäkään vielä!


   Tänään mun piti pitää oikein rentoilu- ja puunauspäivä, porealtaineen ja kasvonaamioineen, mutta se aika taas jotenkin meni. Ja mulla ei oo enää kun about 10 päivää aikaa nauttia tästä talosta ja sen herkuista sekä ihmisistä! Naamion mä ehin tehä mutta se poreilu jäi pahasti! Tuolla ulkonakin kun on jo niin kylmä! Hrr. Huomenna varmaan sitten toteutan sen poreilun shoppailun ja kavereitten jälkeen, oikeen iltarentoutus!



Tuolla mä välillä vähän poreilen
 
   Voi tätä ajatuskatkosten määrää, mutta jokatapauksessa kuulemisiin!

<3lla Vilma

4 kommenttia:

  1. hyvä tyttö pistit poreammeestakin kuvaa :) ehditköhän si su aamuna koneelle yhtää?:o mutta joo g6 oli iha menevä tosiaa ku sain äske jopa kuunneltua!Laitoin muute tän blogin mun seurattujen listalle mut jostai syystä se ei näy tuol sivus?

    VastaaPoista
  2. Toteutin toiveesi! ;) No et vaan vissiin osaa! ja ootko ees bloggerissa tai missään et silleen.. koita uusiks.

    VastaaPoista
  3. mOi Hilma!
    eilen katosit hätäseen koneelta, niinjäi jutustelu vähiin. Unohdin onnitella sua . . .
    eilen oli Hilman nimipäivä . . . myöhästyneet nimipäiväonnittelut ;) Muista ottaa hauskoja perhekuvia ennen muuttoa! Uusi perhe ja uudet kujeet siis lähestyy - nauti uusista mahdollisuuksista! Lämmin halaus <3 äiti

    VastaaPoista
  4. Kiitos onnnitteluista! ;) Tulin kyllä takasin koneelle sillon, niinkun ehkä tiedät.
    Enää about viikko ja oon uudessa kämpässä (toivottavasti vähän lämpimämmässä!!)

    VastaaPoista