sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Thanksgiving

Jo olikin taas aika tulla kirjotteleen tännekin päin! Viime kerrasta onkin jo muutaman päivän verran.

Tähän viikkoon on mahtunu kaikkee lumipyryistä matkalaukkujen pakkaamiseen. Vois ihan kuvitella, että olisin lähössä johonkin lomalle pakkasta karkuun, mutta väärin meni.

Alkuviikosta oli koulua vaan maanantaina ja tiistaina. Keskiviikkonakin piti olla koulua, mutta kun täällä oli hurjat -20 asteen pakkaset, niin koulu oli peruttu! Haha. Ei sillä, me ei tiedetty sitä, niin herättiin mulle mieluisaan aikaan 6.30 normaalisti, valmistauduttiin ja ajettiin koulun pihaan. Siellä oli sitten se yllärit että ketään ei näy missään ja eikun takaisn kotiin... Pääasia oli kuitenkin se ekstra vapaapäivä.

Torstaina oli kuuluisan Kiitospäivän vuoro. Meillä oli kylässä Moniquen molemmat siskot, äiti, isä naisystävineen, täti ja mummo. Aika melskettä oli ton porukan kanssa! Kokkailtiin vähän kalkkunaa, perunamuusia ja muita höysteitä ja kateltiin tyttöjen laulu/tanssiesityksiä.



Abby-serkku 5v ja isomummo 96v

Mä en oikeestaan edes tiedä, että mitä oon odottanu kiitospäivältä, mutta jollain tasolla tuntu että se oli vähän laimeempi kun osas odottaa. Se oli sellanen puoliks joulu ja puoliks vaan normi illallinen perheen kesken. Ei mitään erikoista ainakaan tässä perheessä. Ei siinä mitään huonoo ollu, ihan hauska ilta.



Siskokset Monique ja Jenny
 

Huomatkaa Suomi-edustus patahanskan muodossa!



Muksut ja täti-J

Koko poppoo ruokapöydässä



Hyvä kokemus ensimmäiseks Kiitospäiväks, uskoisin niin.

<3lla Vilma

2 kommenttia:

  1. mOi Vilma!
    tunnelma näytti olevan hyvinkin lämminhenkinen yhteisellä juhla-aterialla. Mukava nähdä kuvia perheestä ja lähisuvusta. Uskaltaudu ottamaan kamera myös kouluun !!! Sanot, että sun täytyy raportoida rotareille koulumaailmasta ;) vinkvink
    Ilmoittele, kun Suomi-paketti on laskeutunut Yakiman maaperälle! pidä itses lämpimänä ja lämminhenkisenä niin kuin tähänkin asti
    <3 <3 <3 ä

    VastaaPoista
  2. Saatan keväällä ottaa valokuvaustunnille oman kameran mukaan ja sillä tekosyyllä voin sitten räpsiä kuvia JOS kehtoo! ;) Haha.

    VastaaPoista