maanantai 22. marraskuuta 2010

Snowstorm and polarbears!

Hrrrrrrrr!! Joku henkilö, joka on tällä hetkellä Yakimassa vaihdossa, väitti kiven kovaa, että: "Ei täällä tuu oleen koskaan niin kylmä kun Suomessa!!" No nyt kuitenkin tähän väliin tuntuis vähän, että täällä olis kylmempi kun Suomessa koskaan, ikinä!

Pakkasta ei oo ehkä kun säkällä 6 astetta, mutta tuulee niin paljon, että ne 6 miinusta tuntuu vähintään -30 asteelta! Lunta (<3) on satanu koko ajan eilisillasta eli sunnuntai-illasta lähtien ja sitä on jo about 7cm. Suomi-tyttö oli HIUKAN innoissaan illalla kun näki ekat lumihiutaleen ulkoportailla.


Tän päivän asioitten hoitamisten jälkeen tultiin kotiin, niin pakko oli heti mennä heittään karvalakki päähän ja ulos lumitöihin! Täällä välineenä oli yks hikinen lapio, ja meinas epätoivo iskee kun piti tota pihaa sillä lusikan tasosella lapiolla siistiä!! Suomi-sisua taas tarvittiin! Myöhemmin illemmalla piti käydä oikein ikusitamassa toi lumimyräkkä mut jäätyhän siinä jo heti ulko-ovesta ulos päästyä, niin tuloksena on tää yks käpynen kuva, mutta parempi sekin kun ei mitään.

Nyt vaan pitäis enää talvivaatteita hankkia, niin kaikki olis hyvin! :) P.s. Iskä voitko kasata ressu-kaveris ja tulla tekeen talven lumityöt tänne, Yakimassa ei kuulemma oo kun 2 aura-autoa... Kiitis! (:

<3lla Vimpe

5 kommenttia:

  1. Jihaa!! Onneksi sinäkin sait lunta tunnelman luomiseksi. Odota vaan kun siellä alkaa todellinen joulutouhotus! Ei muuta kuin lusikka kauniiseen käteen ja lumitöihin. Siinä sivussa voi pyöräyttää lumiukkoja pihapiiriin!
    Terveiset talvisesta Suomesta <3 äippä

    VastaaPoista
  2. voisin kans haluta semmosen samanlaisen karvahatun kun sulla on =)

    ida

    VastaaPoista
  3. Jaa se minkä sain Rotareilta? Se on kuule aitoo nahkaa ja kanin karvaa! Oli myös lämmin kun lusikoin pihaa puhtaaks! (Y)

    VastaaPoista
  4. juurikin kyseinen hattu :D saanko sen? saaanhan =) ja ehehehehee LUSIKOIT :D

    i

    VastaaPoista
  5. No se oli lusikka, millä yritin niitä lumia siirrellä!! :D Saat sen ens kesänä!

    VastaaPoista