maanantai 20. joulukuuta 2010

Uno

Iltaa täältä Usasta sinne Suomen aamuun.. loogista. Tänään on ollut niinkin jännä päivä, että oon käynyt Amyn kanssa ruokakaupassa, mutta mun mielestä se on tosi jännää! Siellä on kaikkia niin eriskummallisia asioita välillä, että se on ihan oma seikkailunsa joka kerta. Niinkun Taylor kysykin, että; "That's it, you haven't done anything else?" niin mun oli vaan pakko vastata siihen, kuinka paljon mä tykkään käydä kaupassa ja sain toki vähän kummastuneita katseita, mutta mitä sitten.

Todellisuudessa mun koko päivän puuhailut ei ollut tossa. Katottiin ennen dinneriä Taylorin ja Spencerin kanssa leffa nimeltä The blind side ja tykkäsin tosi paljon!! En tiedä oisinko muuten ollu niin innoissani siitä, mutta jollain tasolla osasin samaistua siihen päähenkilöön ja sen tilanteeseen.

Dinnerin ja joulukorttikuvan ottamisen (!!) jälkeen pelailtiin vähän mun jenkki veljien ja Katien (isoveljen tyttöystävä) kanssa jotain uudistunutta Unoa. Ja Suomi-tyttöhän pesi jenkit ihan 6-0! Ja katkerana Taylor uhkas lähettää mut takasin Suomeen! :D Oli kyllä hauskaa ja toivon kovasti, että Tay asuis kotona, koska se on jotenkin hauskempi kun Spenc, mutta no can do!

Taylorista tulee ihan auttamatta mieleen Joonas! Monet ilmeet, eleet ja asiat mitä se tekee on vaan niiiiin samanlaisia kun mitä Joonaksella! Hassua. Ja voisin vaikka lyödä vetoo, että Tay ja Joonas on aikalailla saman pitusia ja muutenkin saman kokosia. Kotoisa olo siis! ;) Terkut vaan Joonakselle! (Olettaen siis että Joonas lukee tätä!! :D)

Ps. Vielä niille jotka ei asiasta tienny, niin on pakko mainostaa.. Olin lauantaina ampumassa elämäni ekaa kertaa, ja aseena oli 12 kaliiperinen haulikko. Ja pakko kai myöntää, että kertaakaan en osunu niihin lentäviin kiekkoihin, mutta ei ollenkaan huonoja yrityksiä näin alottelijalta!! ;) Nyt on kyllä vähän toi olkapään seutu kipee siitä aseen takasin potkimisesta..

<3lla Vilma

6 kommenttia:

  1. hou hou hou Yakima! hauska kuulla, että tunnet olosi kotoisaksi siellä uusien siskojen ja veljien kanssa. "uunota" jatkossakin huolella, niin tietävät mistä Suomineito on oikeasti tehty !!! Joulunodotusta <3 äiti

    VastaaPoista
  2. Katottiin joskus toi the blind side jos se nyt on se jalkapallo leffa ja se oli musta liian pitkä ja aika tylsäkin :D Keksin sulle tänään iha mielettömän joululahjan viimeinki mut sen toteuttaminen voi olla vähä hankala homma.. :D lets see

    VastaaPoista
  3. Ei se kauheen pitkä ollu, kai! :D Ja joo se oli se jenkkifutis leffa. Odotan innolla sitä lahjaa! haha!

    VastaaPoista
  4. ota videolle se ku avaat sen!!! haluan meinaa nähä sun ilmeen!! :DDD
    irina

    VastaaPoista
  5. voi ei! :D mä otan videolle jos muistan!

    VastaaPoista